Vinduespolering udført af professionelt firma​

​Er du på udkig efter en professionel vinduespudser, som kan stå for pudsning af dine vinduer? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Kjærs Vinduespolering står vi klar til at varetage opgaver hos både private og erhvervskunder. Vi kommer primært i områderne i og omkring Hvalsø, Roskilde, Ringsted og Skibby, men står også til rådighed uden for disse byer.

​Vi er et professionelt firma, som har mere end 15 års erfaring inden for vinduespolering. Derfor er vores kompetencer på området alsidige, så vi kan løse enhver opgave til konkurrencedygtige priser. Vi udfører vinduespudsning i alt slags vejr. Det vil sige, at sne, regn og frost er ingen hindring for os.

Et lille udsnit af de arbejdsopgaver, som vi udfører:

  • Polering udvendig, såvel som indvendig
  • Afrensning af forskellig art
  • Afvaskning af vinduesrammer
  • Afvaskning af facadeskilte mm.
  • Afrensning i højder og vanskeligt tilgængeligt steder.​​

Vi tilbyder både vinduespolering indvendigt og udvendigt

Vi tilbyder vinduespolering i private hjem, både indvendigt og udvendigt. Som hovedregel løser vi kun opgaver på abonnementsordning, hvor vi pudser vinduerne hver 4., 8. eller hver 12. uge. Dog er vi meget fleksible og laver naturligvis altid en aftale, som passer bedst muligt til lige netop dine behov.

Vi tilbyder også polering med et såkaldt rentvandsanlæg, som sparer både tid og penge samt muliggør rengøring af ufremkommelige vinduespartier uden en besværlig lift. Vi kan med andre ord løse enhver opgave inden for vinduespolering, og derfor bør du ikke tøve med at kontakte os for hjælp. Vi udfører også alge- og fliserens til en billig pris.

Kontakt os for flere oplysninger

Kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud og en snak om netop dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon: 40 20 61 63 eller på mail: kontakt@kjaerspolering.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​15 års erfaring i branchen

​Hos Kjærs Vinduespolering har vi mange år bag os, som alsidige vinduespudsere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og arbejder hurtigt og løser din opgave professionelt.

Vi tilpasser os dine behov

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.

Uforpligtende tilbud

Hos os kan alle få et godt tilbud! Kontakt os i dag, og vi vender retur med en pris.

Kjærs Vinduespolering ApS

Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i en radius af 20 kilometer fra Hvalsø. Vi er et kompetent firma med mere end 15 års erfaring inden for vinduespudsning.

Derfor er der garanti for, at vi efterlader skinnende og rene vinduer hos alle vores kunder. Vi kan desuden tilbyde effektiv algebehandling af fliser og tag.

Kontaktoplysninger​

Kjærs Vinduespolering ApS​

Telefon: ​40 20 61 63

CVR: ​36940611